STIRI | Nu se pune problema indepartarii crucii de pe steagul Greciei!

Ministerul Grec al Culturii: “Nu se pune problema sa indepartam, de pe steagul Greciei, crucea”.

“Nu a venit vorba despre eliminarea crucii de pe steagul grecesc, iar o astfel de solicitare nu va apărea și, în cazul în care apare, ne-am distanta imediat de acela care si-ar dori aceasta nebunie”.

Aceasta a fost declaratia Ministrului Culturii, A. Loverdos, din 18 septembrie 2014, conform Romfea, facuta in cadrul unui interviu de presă ocazionat de diferite articole aparute pe Internet.

“Nimeni să nu creadă astfel de prostii. Aceste informatii nu sunt sanatoase, din doua motive: în primul rând, ele urmaresc sa creeze probleme și, în al doilea rând, vor sa deruteze oamenii”.

Ministrul a mai amintit că, anterior, s-a scris în același spirit, ca se va renunta la turlele bisericilor. “Caz închis!”, a conchis ministrul.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.