Thursday 7 august 2014

STIRI Gaza | David Cameron, sub presiuni tot mai mari, va condamna Israelul?

Până în prezent, Primul-Ministru al Marii Britanii, David Cameron, a rezistat presiunii liberal-democraților din țară și Partidului Laburist, de a condamna acțiunile Israelului în Gaza.

Politicienii liberal-democrați și ai Partidului Laburist s-au adunat în spatele ministrului de externe, Baroneasa Warsi (foto), care a demisionat în această săptămână, în semn de protest la raspunsul guvernului la criza din Gaza – în mod special, la “reticenta” Primului-Ministru pe acest subiect. Ea a ales să isi dea demisia, în timp ce Primul-Ministru se afla inca în vacanță.

Aceasta este primul ministru, în patru ani de guvernare a coaliției, care demisioneaza dintr-o chestiune politică.

În scrisoarea sa de demisie, baroneasa a scris: “Parerea mea este că politica noastră, vizavi de procesul de pace din Orientul Mijlociu, în general, dar mai recent, abordarea și limbajul nostru în timpul crizei actuale din Gaza, sunt, din punct de vedere moral, lipsite de temei, fara a fi în interesul național al Marii Britanii și vor avea un impact negativ pe termen lung asupra reputatiei noastre pe plan internațional și pe plan intern”.

Lăcaşuri Ortodoxe (spre pagina principală)

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile