Mitropolitul Vladimir a primit la Palatul Mitropolitan reprezentanţi ai diverselor instituţii media din Republica Moldova

Circa 12 jurnalişti s-au învrednicit de ordine şi medalii bisericeşti. Au fost selectaţi cei care realizează emisiuni cu caracter creştin-ortodox şi au contribuit la înfăptuirea unor importante lucrări bisericeşti.

Mitropolitul a apreciat efortul depus întru transmiterea în direct a slujbelor de la Catedrala Mitropolitană, a filmelor documentare despre locaşurile sfinte din ţară, a remarcat importanţa emisiunilor TV şi radiofonice cu caracter ortodox, precum şi rubricile duhovniceşti din diverse publicaţii.

În acest sens au fost decoraţi jurnalişti din cadrul Companiei Publice „Teleradio-Moldova”, de la postul de radio „Antena C” şi de la revista „Moldova”, totodată a fost decorat şi directorul ÎS „Casa Presei” dl Anatol Dubrovschi. (9 ianuarie)

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.