STIRI PELERINAJE | Aflux de pelerini fara precedent la Ekaterinburg si procesiune in ziua martirizarii familiei tariste (video)

În noaptea de 16-17 iulie 2014, ziua de comemorare a martiriului familiei imperiale ruse, in Biserica memoriala din Ekaterinburg a fost oficiata o Sfanta Liturghie dedicata acesteia (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Slujba a fost oficiata de mai mulți episcopi și preoți, alaturi de numerosi credinciosi, veniti din toată Rusia (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

După Liturghie, a avut loc o procesiune traditionala, de la catedrala, pana la groapa în care au fost aruncate trupurile neinsufletite ale martirilor (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Zeci de mii de pelerini, mulți dintre ei tineri, au facut aceasta calatorie pe jos, parcurgand 20 de kilometri. Puteți vedea, in galeria media a articolului de fata (www.lacasuriortodoxe.ro), o inregistrare video efectuata pe marginea acestei procesiuni.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.