Recomandare video: Arta digitata – “Femeia in arta”

Arta digitală: Femeia în artă, de Philip Scott Johnson (eggman913)/ Bach

Videoclipul “Femeia în Artă”, regizat de enigmaticul creator, eggman913, din Missouri – Statele Unite, este un impresionant imn dedicat istoriei imaginii femeii în artă.

Acest film video, postat pe mai multe site-uri colaboratoare, a creat o adevarată euforie pe web. Numai pe site-ul YouTube a fost vizualizat de mai mult de 5.3 milioane de vizitatori şi a atras mai mult de 10.000 de comentarii în doar 2 luni. Este un video de referinţă pe sute de blog-uri din întreaga lume.

Filmul este o adevarata capodoperă a artei digitale în ce priveşte măiestria tehnică şi artistică şi creativitatea. Eggman913 a creat şi alte videoclipuri disponibile pe YouTube, cu software-ul de “morphing” de imagini de la Abrosoft FantaMorph.

Lucrările de artă utilizate pentru a crea filmul “Femeia în Artă” au fost indicate de Boni, instructor profesional de la “Fayetteville Technical Community College”

Recomandare: Gabriela Hluscu

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.