NU extremismului pe Internet: Guvernul rus introduce noi legi anti-extremism

Autoritățile ruse au decis să eradicheze extremismul pe Internet, prin blocarea site-urilor care răspândesc informații extremiste, conform unui raport VoR, citat de Serviciul specializat NetCreator. [https://www.netcreator.ro]

Procurorul General sau adjuncții sai pot sesiza sistemul de control in telecomunicații, urmand ca site-ul sa fie blocat. Apoi, proprietarii acestuia vor fi notificati și obligati sa ștearga conținutul ilegal, daca vor dori ca site-ul lor web sa redevina activ.

Această procedură a fost confirmată de surse anonime din organismele guvernamentale și de Vadim Ampelonsky, reprezentant al agenției de supraveghere in telecomunicatii – citat de radioul Vocea Rusiei – care a discutat cu ziarul Izvestia, mai informeaza Serviciul specializat NetCreator. [https://www.netcreator.ro]

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.