Ucraina: actiune a fortelor extremiste. Rusia considera totul ca fiind o lovitura de stat

Rusia pune intreaga vina, pentru deteriorarea situației din Ucraina, pe seama extremiștilor, conform purtătorului de cuvânt al Președintelui Putin, Dmitri Peskov.

“Președintele consideră că situația în curs de desfășurare în Ucraina, are loc din vina extremiștilor”, a spus Peskov.

El a adăugat că Rusia isi doreste ca partenerii săi ucraineni sa “asigure soluționarea situației, cât mai curând posibil”.

“Moscova condamnă cu fermitate violența elementelor radicale, pentru încalcarea tuturor acordurilor la care s-a ajuns anterior, de care s-au folosit de fapt doar pentru amnistierea unor persoane retinute anterior, și care au revenit la acțiuni violente imediat dupa aceea”, le-a spus Peskov reporterilor.

“În plus, acțiunile lor pot fi tratate și sunt tratate în Moscova, doar ca o încercare de lovitură de stat”, a spus Peskov, facand referire la confiscarea mai multor institutii de stat si facilitati de mentinere a legii, si la folosirea de arme.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.