Aleksandr Lukasenko, la Biserica Tuturor Sfintilor din Minsk

Presedintele Belarusiei, Aleksandr Lukașenko, a efectuat o vizită la Biserica Tuturor Sfinților din Minsk, cu ocazia sarbatorii Crăciunului (c.Iul.), conform agentiei BelTA.

Șeful statului, împreună cu Mitropolitul Pavel de Minsk și Slutsk, Exarh Patriarhal al Intregului Belarus, au aprins o lumânare de Crăciun în capela Ioan Botezătorul.

Liderul Belarusiei și Mitropolitul Pavel au facut un schimb de daruri. Aleksandr Lukașenko i-a inmanat Mitropolitului Pavel un set de ceai, cu imaginea Catedralei Duhului Sfânt. La rândul său, Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Belarus i-a oferit Președintelui o copie a unei Evanghelii vechi.

Înainte de a vizita biserica, Alexander Lukașenko și fiul acestuia, Nikolai, au depus flori la Monumentul Patriarhului Alexei al II-lea.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.