Presedintele Ucrainei multumeste Bisericii si o invita la discutii

“Vreau sa transmit recunoștința mea profundă șefilor tuturor Bisericilor și organizațiilor religioase, preoților in particular, călugărilor și episcopilor, pentru sprijinul important pe care il pot vedea în efortul de lansare a unui proces de pace în țară.

Rugăciunile și apelurile lor catre oameni sunt deosebit de importante, în aceste vremuri grele”, a spus Ianukovici, într-o declarație pentru Interfax.

“Cred că trebuie să participam cu totii la o discuție profundă si lunga, privind rolul crescând al Bisericii în construirea unui viitor pașnic pentru țară. Eu le cer liderilor de Biserici și organizațiilor religioase sa aleaga momentul pentru o astfel de întâlnire. Cred că va fi o discuție foarte utila pentru întreaga societate”, a mai spus el, pentru Interfax, in urma cu cateva ore.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.