Avem cu noi intotdeauna un pistol si o grenada – Presa amenintata: conturile CNN atacate de sirieni

“Vremurile sunt îngrozitoare”, declara in aceste zile cineva din regiunea Saidnaya, pentru CNN, în apropierea anticei Manastiri a Heruvimilor. “Trebuie mereu sa ne uitam in spatele nostru, și să fim gata pentru un atac. Avem cu noi întotdeauna un pistol și o grenadă, pentru că am putea fi atacati în orice moment”.

“Nu doar ca cred. Sunt sigur că ei ne vizeaza pentru că suntem creștini… și au existat mai multe atacuri”, a declarat pentru CNN, un luptător de la Mănăstirea Heruvimilor.

În Saidnaya (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), luptătorii creștini lucreaza în strânsă colaborare cu armata siriană.

Liderii creștini din Siria spun, insa, că ei nu intervin in conflict, ci doar ca isi protejeaza orașele si cartierele lor, mai ales ca opoziția a facut prea putin pentru a ii asigura că Creștinismul ar mai avea loc în Siria în cazul în care regimul Assad ar cădea.

Nimic nu mai pare intamplator, insa, cand aflam, in urma cu o zi, ca atat contul de Twitter cat și site-ul CNN au fost sparte de către persoane care ar reprezenta Armata Electronica Siriana (SEA).

O serie de tweet-uri suspecte au fost postate pentru cei 11,6 milioane de abonati CNN, formuland acuzații că CIA ar fi în spatele rețelei al-Qaida.

“Armata Electronica Siriana este aici… Nu mai mințiti… Toate rapoartele voastre sunt false!”, se arată intr-un mesaj postat cu forta pe site.

Toate mesajele (tweet) pretindeau, conform Yahoo News, ca ar fi provenit din partea unui grup pro-Assad, dar au fost șterse în decurs de 10 minute.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.