Un nou Centru social la Dubasarii Vechi (Republica Moldova)

26 Noiembrie

A avut loc ceremonia de inaugurare a Centrului social pentru batrani din satul Dubasarii Vechi, raionul Criuleni, creat in cadrul proiectului “Concordia – pentru parintii nostri” al Organizatiei de binefacere “Concordia” din Austria.

Centrul este cel de-al doilea proiect social realizat in cadrul proiectului “Concordia – pentru parintii nostri” cu sprijinul financiar al Guvernului Austriei si Fundatiei de caritate “Haselsteiner” a Familiei Haselsteiner.

Centrul va oferi diverse servicii sociale pentru persoane in etate: alimentatie, ingrijire sociala si medicala, cazare.

Un sobor de preoti din protopopiatul de Criuleni si Dubasari in frunte cu parintele protopop Teodor Pelin au oficiat slujba de sfintire a Centrului, urmand sa se implice intru sustinerea duhovniceasca a celor care vor fi beneficiarii centrului social.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.