Troita “Sf. Răstigniri” la Centrul Social “Caterd” din municipiul Chişinău, Republica Moldova

21 Noiembrie

La Centrul Social “Caterd” din sectorul Posta Veche al capitalei a avut loc sfintirea unei deosebite Troite.

In incinta centrului demult se cerea a fi o astfel de binecuvantare, care a fost infaptuita gratie unor crestini marinimosi.

Parintele Vladimir Caprari de la acest centru de reabilitare duhovniceasca a impartasit din bucuriile acestei sarbatori: “Sfintii Arhanghelii pe care ii cinstim cu deosebit fast au facut o adevarata minune.

Astfel, avem o vie marturie a dragostei si evlaviei credinciosilor care tot mai mult pasesc nu doar pragul Centrului, dar si al capelei in care si-a gasit locul Icoana Maicii Domnului numita “a Sarmanului”. Fie ca aceasta rastignire sa indrume pe toti cei care sunt in cautarea sfinteniei, sa ne binecuvinteze Domnul pasii spre limanul mult dorit al mantuirii”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.