Concertul de Colinde din Catedrala Sloboziei va avea loc, in acest an, pe 13 decembrie

Ieri, in Episcopia Sloboziei si Calarasilor s-a hotarat organizarea binecunoscutului deja Concert de Colinde, mediatizat in ultimii ani de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe in parteneriat cu sectorul media al Episcopiei, pentru data de 13 decembrie 2013, urmand ca acesta sa fie sustinut în Catedrala Episcopală “Înălţarea Domnului” din Slobozia.

Data si detaliile organizatorice au fost stabilite in cadrul sedintei de lucru a Permanenţei Consiliului Eparhial, derulata sub preşedinţia Preasfinţitului Părinte Episcop Vincenţiu, care a mai avut pe ordinea de zi, conform informatiilor primite de la Pr. Arhidiacon Silviu Dascalu, măsuri pentru îmbunătăţirea activităţii pastoral-misionare şi administrativ-patrimoniale a parohiilor, mănăstirilor şi protopopiatelor din cuprinsul Episcopiei.

Pana la derularea evenimentelor, informatia de fata va putea fi gasita pe pagina noastra Home, la rubrica Semnal Evenimente, cu titlu de invitatie.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.