Teoria preliminara crestina in condamnarea incinerarii – Gevorg Gevorgian

Cu binecuvântarea Sanctității Sale Karekin al II-lea, Patriarhul Suprem și Catolicos al Tuturor Armenilor, Departamentul Editurii Tronului din Etchmiadzin a publicat in aceste zile lucrarea intitulată: “Teoria preliminara creștina in condamnarea incinerarii”, de către diaconul Gevorg Gevorgian, din Dieceza de Est a Bisericii Armene din America.

Cartea a fost publicată la initiativa IPS Arhiepiscop Khajhak Parsamyan, Primat al Eparhiei de Est a Bisericii Armene din America de Nord.

Diaconul Gevorg a fost ghidat, in carte, de învățăturile ortodoxe. Lucrarea contine 17 capitole, autorul adunand laolalta mai multe exemple din Biblie, care subliniază că incinerarea este intolerabila și diferita de principiile creștine.

Lucrarea este rezultatul unor ample cercetari, fiind destinata unei game largi de cititori.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.