Kenneth F. Hackett, noul Ambasador SUA la Vatican

Kenneth F. Hackett, noul Ambasador al SUA la Vatican, i-a prezentat în mod oficial scrisoarea de acreditare, ieri, Papei Francisc, la Palatul Apostolic din Vatican.

Ambasadorul Hackett, care a ocupat functia de președinte al Catholic Relief Services timp de 18 ani, a fost nominalizat pentru postul de președinte, de catre Barack Obama, în luna iunie.

Într-o declarație lansata de Ambasada SUA la Vatican, noul ambasador a subliniat angajamentul Statelor Unite de implicare a liderilor religioși în “abordarea problemelor globale critice”.

Ambasada SUA a mai anunțat, de asemenea, lansarea blog-ului Ambasadorului Hackett, unde acesta va impartasi gandurile sale în timpul sederii la Roma

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.