IPS Dionisie, Mitropolitul Corintului, in Romania. Vizita la Manastirea Caraiman

Înaltpreasfințitul Părinte Dionisie, Mitropolitul Corintului, reprezentant al Bisericii Ortodoxe a Greciei la evenimentele organizate cu prilejul sărbătorii Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucureștilor, nu se află la prima vizită în România. Ierarhul a participat, anul acesta, în luna mai și la hramul istoric al Catedralei Patriarhale. Totodată, anul trecut, Înaltpreasfinția Sa a adus la Galați, la sărbătoarea Sfântului Apostol Andrei, moaștele Sfântului Patapie.

Conform unui raport al centrului de presa al Patriarhiei Romane [https://www.patriarhia. ro] , Înaltpreasfințitul Părinte Dionisie va efectua, cu ocazia sosirii sale in Romania, o serie de vizite in biserici și mănăstiri din cadrul Arhiepiscopiei Bucureștilor, printre care și o vizită la Mănăstirea Caraiman, ridicata la intrarea in Busteni.

Înaltpreasfințitul Părinte Dionisie, Mitropolitul Corintului, se va întoarce în Grecia în cursul zilei de marți, 29 octombrie, conform Patriarhiei.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.