Site nou: Bazilica Bunei Vestiri din Nazaret

Custodia Franciscană a Țării Sfinte a anunțat crearea unui nou site web pentru Bazilica Bunei Vestiri din Nazaret, conform producatorului de site-uri web NetCreator [https://www.netcreator.ro] .

Site-ul, care este realizat în patru limbi (italiană, engleză, franceză și spaniolă), prezintă informații detaliate, grupate în diferite secțiuni tematice, care însoțesc vizitatorii pe tot parcursul descoperirii Țarii Sfinte.

O notă explicativă asigura, “cu ajutorul butoanelor de pe hompage, accesarea turului virtual al Țării Sfinte și a site-ului Oficiului de Pelerinaj Nazaret, care contine o cantitate mare de informații”.

Site-ul mai ofera, de asemenea, vizitatorilor o galerie de fotografii care pot fi ușor descărcate.

Noul site este al 5-lea, dintr-o serie de site-uri publicate in proiectul de reînnoire a site-urilor lacasurilor sfinte: Sfantul Mormant, Capernaum, Betleem, Ghetsimani și Nazaret.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.