Gerard Depardieu trage Turcoaz si il compara pe Putin cu Papa Ioan Paul al II-lea

Actorul francez și noul cetatean rus (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), Gerard Depardieu, l-a comparat ieri pe Președintele Vladimir Putin cu Papa Ioan Paul al II-lea, afirmand ca fostul agent KGB este exact liderul de care Rusia avea nevoie.

Depardieu se pregătește pentru a trage un nou film la Moscova și in captala cecena Groznîi – un oras reconstruit de la zero, după aproape două decenii de război.

El a spus, pentru jurnalul Pravda Komsomolskaya, într-un interviu publicat ieri, că se simte mândru de ceea ce a făcut Putin în cei 13 de ani de conducere.

“Națiunea rusă are nevoie de o persoana ca el – cu un temperament rus, Putin încearcă să redea putin din demnitate, oamenilor”.

Apoi, acesta a mai adăugat: “Pentru mine, el este ca Francois Mitterrand (fostul președinte francez) sau ca Papa Ioan Paul al II-lea. Nu spun acest lucru pentru jurnaliști, ci pentru ca asta cred eu”.

Cel mai recent film al actorul francez a fost cel realizat in 2011, “Rasputin”, despre un grup de nobili ruși care au decis sa-l ucida pe călugărul secret care l-a slujit pe Tarul rus. Noul său film de acțiune cu Elizabeth Hurley va fi tras in Rusia, în limba engleză, și va fi intitulat “Turcoaz”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.