Imagini de la Pelerinajul de Florii din Arhiepiscopia Ramnicului / 2012

Arhiepiscopia Râmnicului a organizat in ziua de 7 aprilie 2012, în Sâmbăta lui Lazăr, în cele trei protopopiate vâlcene: Drăgăşani, Horezu şi Râmnicu Vâlcea, pelerinajul de Florii intitulat „Pelerinajul şi rugăciunea, mijloace pentru însănătoşirea fiinţei umane”. La Biserica „Toţi Sfinţii” din Râmnicu Vâlcea, de la orele 15,00, Preasfinţitul Părinte Emilian Lovişteanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Râmnicului împreună cu un numeros sobor de preoţi şi diaconi, a săvârşit Vecernia Floriilor cu Litie. După oficierea Vecerniei, Preasfinţia Sa a rostit un cuvânt de învăţătură şi a citit rugăciunea de binecuvântare a stâlpărilor (ramurile de salcie) care au fost împărţite credincioşilor.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.