Wednesday 19 november 2008

Biserica Sfanta Ana din Targu Mures

Ocazie 1: Seri duhovnicesti in Postul Craciunului

La biserica Sfânta Ana din Târgu Mureş debutează în această seară ciclul Serilor duhovniceşti din postul Crăciunului

La biserica Sfânta Ana din Târgu Mureş a debutat în această seară ciclul Serilor duhovniceşti din postul Crăciunului. Părintele Cătălin Maier, slujitor la această biserică ne oferă amănunte: „Parohia Sfânta Ana din Targu Mures organizează începând din această seară, in fiecare zi de miercuri din Postul Nasterii Domnului, un ciclu de Seri duhovniceşti. În fiecare zi de miercuri un invitat va susţine o conferinţă, iar in a doua parte a serii, participanţii pot pune întrebări, de natura duhovniceasca, invitatului.

Miercuri, 19 noiembrie, invitat a fost Părintele Ovidiu Bârsan din Parohia Sâncraiu de Mureş, care si-a ales ca tema: „Invitaţie la fiinţare. Gânduri despre post.

Program:
ora 17.00 – Slujba Vecerniei
ora 18.00 – Conferinţă Pr. Ovidiu Bârsan

Aceia dintre dumneavoastră care sunteţi interesaţi sunt aşteptaţi cu drag la Biserica Sfânta Ana din Bd. Pandurilor, nr. 69.”

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.