Ordinea de stingere a obligatiilor fiscale poate fi aleasa de contribuabil, in anumite situatii

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Vâlcea [https://www.finantevalcea.ro] reaminteşte angenților economici că, începând cu 1 noiembrie 2012, prin excepţie de la regulă, în cazul obligaţiilor fiscale de plată stabilite de organele de inspecţie fiscală, precum şi a amenzilor de orice fel, se stinge cu prioritate obligaţia fiscală sau amenda pe care o alege contribuabilul.

Noua reglementare a fost stabilită prin Ordonanţa Guvernului nr. 16/2012 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de Procedură Fiscală şi a fost publicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 618/28.08.2012 (completare a art. 115 – Ordinea stingerii datoriilor contribuabililor).

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.