Femeile musulmane si creştine, in promovarea cooperarii inter religioase in Indonezia

Biserica crestina Evanghelica din Minhasa Deşi Islamul este religie majoritară în Indonezia, liderii de sex feminin din comunităţile creştine şi musulmane au afirmat că cooperarea inter religioasa este esenţială, iar femeile sunt in stare sa faca multe in aceasta directie.

"Ca femei, avem relatii care ne ajută să ne angajam într-un dialog interconfesional, la nivel local, în comunităţi. Împreună, putem identifica problemele care se referă la noi toţi", a spus Rev. Krise Anki Gosal, din Biserica Crestina Evanghelica, la Minahasa.

Gosal, care este din Sulawesi de Nord, este coordonator al femeilor şi tineretului, din Departamentul de Comuniune a Bisericilor din Indonezia (CCI), o organizaţie ecumenică reprezentanta a membrilor CMB în Indonezia.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.