Televiziunea poloneza de stat tine cont de solicitarea Bisericii Catolice si refuza angajarea unui star de muzica rock

Conform datelor sosite din Varşovia, Televiziunea Poloneză de Stat a respectat cererea Bisericii romano-catolice şi a promis să nu îl angajeze pe starul rock "death metal" în cadrul celui mai popular show muzical pe care aceasta îl difuzeaza, informeaza serviciul de presa LONews.

"În legătură cu relatările din presă, despre comportamentul lui Adam Darski în timpul unui concert recent într-un club din Varşovia… remarcăm că acesta a avut un comportament provocator, arătând lipsă de respect faţă de convingerile religioase, precum şi faţă de cei bolnavi şi cu handicap", a afirmat preşedintele reţelei poloneze de televiziune de stat, Juliusz Braun.

Declaraţia a fost emisă după ce Darski, al cărui nume de scenă este Nergal, a apărut îmbrăcat în preot si a pretins că vindecă o persoană cu handicap, în timpul unui concert sustinut de trupa sa, Behemoth, în Varşovia, informeaza Serviciul de presă LONews, al Agenţiei de ştiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.