Judecatorul pakistanez care l-a condamnat pe asasinul guvernatorului Punjab la moarte, a disparut

Conform materialelor primite de la membri-abonaţi aflaţi în Bangalore, India, judecătorul pakistanez care l-a condamnat la moarte pe asasinul Guvernatorului Punjab, Salman Taseer, a dispărut.

La baza dispariţiei acestuia se pare că stau fundamentaliştii islamici, conform oficialilor Bisericii Pakistaneze.

"Este adevărat. Judecătorul a dispărut. Nimeni nu ştie unde se află el acum", a declarat Azariah, secretarul general al Consiliului Naţional al Bisericilor din Pakistan, în data de 14 octombrie 2011, de la biroul său din Lahore.

Judecătorul Syed Ali Shah Pervez, funcţionar al Curţii Anti-Teroriste, l-a condamnat la moarte, în data de 1 octombrie 2011, pe poliţistul Malik Mumtaz Hussain Qadri, pentru uciderea lui Taseer în data de 4 ianuarie. Guvernatorul formulase anterior critici la adresa unei legi pakistaneze anti-blasfemie care consideră crimă insultarea Islamului, informeaza Serviciul de presă LONews, al Agenţiei de ştiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.