Arhiepiscopul de Canterbury saluta curajul anglicanilor `stramutati`, din Zimbabwe

Conform datelor primite de la membri-corespondenti aflati in Harare, Zimbabwe, Arhiepiscopul de Canterbury, Rowan Williams, i-a lăudat pe anglicanii din Zimbabwe, pentru că au ştiut să rămână fermi în faţa atacurilor adepţilor unui episcop excomunicat, care a confiscat proprietatea Bisericii, forţând oamenii să-şi găsească alte lăcaşuri de cult.

"Ştiţi foarte bine, dragi fraţi şi surori, ce înseamnă să vezi că ţi se închid uşile în faţă, chiar de către cei care susţin că poartă numele de creştini şi anglicani", le-a spus Arhiepiscopul Williams celor aproximativ 15.000 de persoane care au participat la o slujbă de comuniune pe un stadion de sport aflat la periferia capitalei, Harare, în ziua de 9 octombrie 2011, informează Serviciul de presă LONews.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.