Grupurile de credinciosi trebuie sa lupte impotriva lacomiei din economia globala

lacomia economiei globale     Conform materialelor primite de la abonati din zona Kota Kinabalu, Malaezia, participanţii la o conferinţă internaţională privind dialogul între creştini şi musulmani, pregatită de Organizaţia Mondială a Federaţiei Luterane (LWF) in ultimele zile, afirmă că grupurile religioase trebuie să facă mai mult pentru a combate lăcomia în cadrul economiei globale.

   Deşi, atât Islamul cât şi Creştinismul, îl recunosc pe om ca fiind "custode al creaţiei lui Dumnezeu", iar lăcomia – ca pe o "trădare a încrederii lui Dumnezeu", totuşi nu se remarcă "nicio rezistenţă puternică", de ambele părţi, în combaterea lăcomiei, a spus Chandra Muzaffar, un economist musulman al Universităţii din Malaezia, director al Mişcării Internaţionale pentru o Lume Dreaptă, informează serviciul de presă LONews.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.