Bisericile crestine din Sudan nu gasesc alta alternativa decat sa se inchida

crestinii din sudan isi parasesc Biserica Conform sesizarilor sosite de la corespondenti-abonati aflati in apropiere de Nairobi, Kenya, aflam ca, la fel ca în cazul creştinilor din Sudanul de Sud, Bisericile crestinilor aflaţi în Nordul musulman se confruntă, la o lună după independenţă, cu presiuni din partea oficialilor guvernamentali şi ai membrilor oficiali publici, care le cer acestora sa se închidă.Recomand textul pe Google: fiindca:

Aceste presiuni fac ca liderii Bisericii să îşi închidă şcolile şi parohiile (congregaţiile) şi să încerce să se mute în partea de Sud, dar chiar şi o astfel de acţiune devine extrem de dificilă, intrucat ei sunt văzuţi ca şi creştini din Nord – informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.