Tuesday 25 may 2010

Hram in singura Manastire din tara, inchinata Sfantului Ioan Rusul

Hram in singura Manastire din tara, inchinata Sfantului Ioan Rusul

Singura Manastire din tara, inchinata Sfantului Ioan Rusul, cu hramul Sfantul Ioan Rusul si cu o particica din moastele Sfantului, din comuna Slobozia, judet Giurgiu, cu deosebita bucurie, va invita sa va bucurati duhovniceste la praznicul acestui sfant taumaturg, joi, 27 mai 2010.


Programul slujbelor va incepe miercuri seara, cu privegherea, de la ora 17; vecernia cu litia urmata de utrenie. Dimineata, de la ora 8.30 va incepe Acatistul sfantului urmat de Sfanta Liturghie. Slujba va fi oficiata de Preasfintia Sa Dr. Ambrozie Meleaca, Episcopul Giurgiului, inconjurat de un sobor mare de preoti din eparhie si din tara.

Cu aceasta ocazie, moastele sfantului Ioan Rusul vor fi scoase la inchinare, impreuna cu moastele mai multor sfinti: Sf. Ioan Gura de Aur, Sf. Mc. Haralambie, Sf Ier. Nicolae, Sf. Mc. Elefterie, Sf. Mc. Ecaterina, Sf. Siluan Athonitul, Sf. Gherasim de la Iordan, Sf. Ignatie Teoforul, Sf. Mc. Prov, Tarah si Andronic, Sf. Mc. ucisi in Manastirea Sf. Sava, Sf. Mc. ucisi in M. Sf Teodosie, Sf Mc ucisi in Sinai si Rait, Sf. Mc. Policarp al Smirnei si o particica din lemnul Sfintei Cruci.

Obstea Manastirii Sfantul Ioan Rusul, va invita la acest praznic pentru a ne bucura impreuna duhovniceste.

Manastirea "Sfantul Ioan Rusul" este situata la 1 km de comuna Slobozia, judetul Giurgiu, pe locul unde nu demult a existat o unitate militara care apartinea Ministerului Internelor si Reformei Administrative.


©Redactare: Bogdan Roman

publicat in MONITOR Lacasuri Ortodoxe 19/2010

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.