Slujba Arhiereasca la hramul Manastirii Dintr-un Lemn

In data de 8 septembrie 2009, la Manastirea Dintr-un Lemn din jud. Valcea, care are hramul „Nasterea Maicii Domnului”, Preasfintitul Parinte Gherasim, Episcopul Ramnicului, impreuna cu un sobor de preoti si diaconi, a oficiat Sfanta Liturghie Arhiereasca. Cu acest prilej a fost hirotonit ca ieromonarh preacuviosul parinte ierodiacon Porfirie, slujitor al Manastiri Patrunsa.


in cuvantul de invatatura, Preasfintia Sa a subliniat importanta marelui praznic al Nasterii Maicii Domnului pentru istoria mantuirii neamului omenesc.

La sfarsitul slujbei, s-a oficiat slujba Parastasului pentru ctitorii si binefacatorii manastirii. La acest eveniment deosebit pentru obstea Manastirii Dintr-un Lemn au participat parintii stareti de la manastirile Stanisoara, Turnu si Patrunsa, preoti si credinciosi din parohiile vecine.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.