Vecernie la Schitul Ostrov

In seara de 7 septembrie, in ajunul sarbatorii Nasterii Maicii Domnului, incepand cu orele 18,00, la Schitul Ostrov din statiunea Calimanesti, Preasfintitul Parinte Gherasim, Episcopul Ramnicului, a savarsit slujba Vecerniei cu Priveghere impreuna cu un sobor de preoti si diaconi, cu ocazia serbarii hramului acestui sfant lacas.


La sfarsitul slujbei, monahia Mariami Mura Tunza a fost instalata ca stareta a sfantului asezamant de la Ostrov, conferindu-i-se prin hirotesie si titlul de stavrofora.

La acest fericit eveniment pentru obstea Schitului Ostrov a fost prezent si Preacuviosul Parinte Protosinghel Dr. Veniamin Goreanu, Consilier Administrativ al Arhiepiscopiei Bucurestilor, parintii stareti de la manastirile Turnu si Stanisoara, precum si numerosi preoti si credinciosi din parohiile vecine.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.