Asociaţia Filantropia Ortodoxă va organiza miercuri la Alba Iulia „Târgul locurilor de muncă pentru persoanele cu handicap”

Târgul locurilor de muncă pentru persoanele cu dizabilităţi se va desfăşura miercuri, 28 ianuarie 2009, la Alba Iulia. Evenimentul va începe la ora 10.00 la Facultatea de Teologiei Ortodoxă din Alba Iulia, în sala TAS 2 aflată la parterul Facultăţii. Târgul are ca obiectiv integrarea persoanelor cu handicap fizic în piaţa muncii şi se adresează tuturor agenţilor economici.

Pe lângă acestea firmele participante vor fi informate de avantajele de care pot beneficia în urma angajării unor persoane cu dizabilităţi precum şi de facilităţile oferite de stat în astfel de situaţii.

Târgul este organizat de Filantropia Ortodoxă Alba Iulia prin proiectul „Centrul Multifuncţional pentru Integrarea pe Piaţa Muncii a Persoanelor cu Handicap Fizic” şi finanţat de Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.