No comment: “Fă-mi un copil”

“Celebrul gimnast Marian Drăgulescu şi cunoscutul jucător la Loto Stelian Ogică sunt doi dintre cei zece bărbaţi care se vor infrunta pentru a deveni părinţii biologici ai copilului pe care Silvia Pop şi-l doreşte. Cei doi vor lupta în emisiunea “Fă-mi un copil”, care va începe în această lună la Euforia TV, pentru a avea ocazia să împartă patul cu apetisanta blondă.” https://www.libertatea.ro/stire/vor-in-patul-silviei-222813.html

Comunicat de presa

Gimnastul Marian Dragulescu a fost exclus din Asociatia T.A.T.A.

Alianta Antidiscriminare a Tuturor Taticilor (T.A.T.A.) a decis sa-l excluda din randurile sale pe gimnastul Marian Dragulescu, deoarece a adus organizatiei prejudicii de imagine prin decizia sa de a participa la emisiunea “Fa-mi un copil’.

Asociatia T.A.T.A. i-a cerut taticului Marian Dragulescu sa rezilieze contractul incheiat cu postul de televiziune si sa se retraga din concursul televizat care are drept premiu inseminarea unei femei, care-si doreste un copil si scoate la licitatie postul de tata biologic.

T.A.T.A. i-a recomandat gimnastului Dragulescu sa se implice in cresterea si educarea propriilor copii si sa evite orice demers care i-ar putea afecta credibilitatea si imaginea de parinte si care nu respecta principiile promovate de organizatie.

T.A.T.A. regreta ca postul de televiziune care produce emisiunea “Fa-mi un copil’ are asemenea productii imorale si de prost gust si se intreaba daca managerii si patronii televiziunii respective si-ar dori ca proprii copii si nepoti sa se nasca in urma unor asemenea concursuri.

T.A.T.A. solicita conducerii postului de televiziune sa renunte la producerea si transmiterea emisiunii-concurs, pentru a demonstra ca intelege care este menirea sa in societatea romaneasca.

T.A.T.A. este o organizatie neguvernamentala, apolitica, non-profit, infiintata de tatici care doresc sa fie egali cu mamele copiilor lor in societate, in fata autoritatilor de orice tip si conform legii, care se dedica educarii si cresterii copiilor lor, care inteleg cat de important este rolul tatalui in viata propriului copil. Membrii T.A.T.A. sunt asadar tatici casatoriti, vaduvi sau divortati, crestini, apartinand altor religii sau atei, care, indiferent de starea materiala, de calificarea profesionala, de nivelul de studii, de numarul de copii, au o trasatura comuna: isi iubesc copilul/copiii si vor sa fie prezenti calitativ si cantitativ in viata acestora.

Informatii suplimentare se pot obtine la tel. 0723.568.280, 0744.148.965, tel./fax 021.345.0123, asociatiatata@gmail.com , https://www.tata.org.ro/ .

PRESEDINTE,

Bogdan Draghici

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.