O noua parohie romaneasca s-a infiintat in Cambridge UK – programul primelor slujbe de Pasti

O noua parohie romaneasca s-a infiintat in Cambridge UK – programul primelor slujbe de Pasti

Recent, o noua parohie romaneasca s-a infiintat la Cambridge.
"In sfarsit am gasit si solutia concreta pentru slujbele Parohiei noastre Ortodoxe Romanesti din Cambridge" – afirma Parintele Aurel Radulet.


"Primele slujbe vor fi tinute chiar cu ocazia Sfintelor Pasti, la miezul noptii – Slujba Invierii, si respectiv la miezul zilei – Slujba Vecerniei Pastilor (a doua Inviere, cum mai e numita in popor). Voi reveni in curand cu mai multe detalii, dar am tinut sa fac cunoscut macar sumar programul slujbelor!" – precizeaza acesta.

Programul de Pasti: 3-4 aprilie 2010

Slujba Invierii se va tine la Biserica Sf Petru la ora 11.30 sambata seara si va fi continuata de Sfanta Liturghie a Pastilor la miezul noptii spre duminica.

– directii, harta si detalii:

– pentru cei care vin cu masina codul postal este CB3 0AQ (se poate parca pe stradutele din jur)

Vecernia Pastilor (A Doua Inviere) se va tine la biserica Michaelhouse la ora 12.00 duminica ziua si va fi continuata de o agapa.

– directii, harta si detalii despre Michaelhouse:

– adresa este Michaelhouse, Trinity Street, Cambridge CB2 1SU (biserica este chiar in centrul istoric si deci va trebui sa parcati undeva mai departe, dar drumul de la locurile unde se poate parca pana la biserica este o placere pentru iubitorii de frumos)

Doamne ajuta!

pentru Lacasuri OrtodoxePr. Aurel Radulet

relatie Pr. Constantin Popescu

©Carmen-Ana Ion publicat in MONITOR Lacasuri Ortodoxe 10/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.