publicat în: Arhivă

25 martie 2010: Concertul ABSOLVENT, sustinut de Corul JUVENTUS ACADEMICA – Conf.univ.dr.Valentin Gruescu

25 martie 2010: Concertul „ABSOLVENT”, sustinut de Corul „JUVENTUS ACADEMICA” – Conf.univ.dr.Valentin Gruescu

Conf. univ. dr. Valentin Gruescu va invita la Concertul „ABSOLVENT”, sustinut de Corul „JUVENTUS ACADEMICA”, format din Studentii sai actuali (viitori Compozitori de muzica clasica, Compozitori si Interpreti de Jazz, Muzica usoara, Muzicologi, Dirijori de orchestra, Pedagogi, Dirijori de Cor Academic, Teologi, masteranzi in Dirijat coral), aflati in stadii specifice de absolvire a unor trepte superioare de pregatire universitara.


Muzica de inalta tinuta, interpretare si conducere dirijorala de efect.

Evenimentul are loc in Sala de Concerte „George Enescu” a Universitatii Nationale de Muzicã din Bucuresti (Conservator), in seara zilei de Buna Vestire, joi 25 martie 2010, orele 19:00.

Intrarea este libera.

Invitatii dumneavoastrã sunt deopotrivã si invitatii nostri. Ar fi bine, pentru a vã asigura de locuri, sã intrati in Sala de Concerte cu minimum 20 – 30 minute inainte de ora oficialã de incepere. Ne bucurãm a impãrtãsi impreunã cu Dumneavoastrã emotiile – speram de neuitat – ale unei seri deosebite de Muzica, si de a cunoaste indeaproape si „pe viu” o noua si robusta generatie de tineri muzicieni ai Universitãtii noastre.

Vã dorim auditie placuta.

pentru Lacasuri Ortodoxe: Conf. univ. dr. Valentin Gruescu