Radio Dobrogea a lansat un nou serviciu in beneficiul audientei

De acum, ON-LINE si Revista Presei, organizata si arhivata intr-o pagina speciala cu toate cele 5 zile ale saptamanii in care ea se realizeaza – RADIO DOBROGEA. Fiecare inregistrare a unei emisuni va fi incarcata peste inregistrarea din aceeasi zi a saptamanii anterioare.


Intr-un interviu acordat Lacasuri ortodoxe, cu aceasta ocazie, pr. Director Eugen Tanasescu aprecia:

"New media reprezinta noua provocare a timpului nostru, de care cautam sa ne folosim pentru a iesi in intampinarea audientei noastre.

Cum in ultima vreme new-media inseamna si imagine, am hotarat ca unele emisiuni ale postului de radio pot fi arhivate si in format video, pentru a spori gradul de interes al utilizatorilor, mai ales ca acest lucru ne-a fost solicitat cu mai mult timp in urma de catre ascultatorii nostri.

Odata cu lansarea stream-ului video direct din studio (al treilea la nivel national), ne-am dat seama ca radioul, prin noile platforme multimedia, poate atinge valente imposibil de realizat pana acum."

O cale prin care ARHIVA poate fi accesata, pe zile, este si aceasta adresa directa:

Un parteneriat media Lacasuri Ortodoxe – Radio Dobrogea

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.