Wednesday 24 march 2010

Preasfintia Sa Visarion, episcopul Tulcei, la implinirea a doi ani de la instalarea ca Episcop

Preasfintia Sa Visarion, episcopul Tulcei, la implinirea a doi ani de la instalarea ca Episcop al Tulcei

Joi 25 martie 2010, la sarbatoarea Bunei-Vestiri, Preasfintia Sa Visarion, episcopul Tulcei, impreuna cu Inaltpreasfintitul Teodosie, arhiepiscopul Tomisului si Inaltpreasfintitul Casian arhiepiscopul Dunarii de Jos vor savarsi Sfanta Liturghie arhiereasca in biserica Buna Vestire din Tulcea – paraclis episcopal, sarbatorind totodata si implinirea a doi ani de la instalarea ca episcop al Tulcii.


Reamintim ca in data 5 martie 2008, Preasfintitul Visarion a fost ales episcop al Tulcei, iar la 25 martie 2008 a fost intronizat ca Episcop titular al Eparhiei Tulcii de catre Preafericitul Parinte Patriarh Daniel, in Catedrala ,,Buna – Vestire” din Tulcea.


In ziua de vineri, 26 martie 2010, la Manastirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, se va sarbatori cel de-al doilea hram, Sfintii Montanus preotul si sotia sa Maxima. Slujba va fi oficiata de asemenea de Preasfintitul Parinte Visarion, Episcopul Tulcei, impreuna cu un sobor de preoti si diaconi. Evenimentele sunt mediatizate si de catre presa importanta locala, un articol publicat sub semnatura Mihaela Cristina Craciun – Universitatea Andrei ?aguna – putand citi aici: .

©KSLCatalin publicat in MONITOR Lacasuri Ortodoxe 10/2010

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.