Inaugurarea unei camere memoriale, dedicata victimelor comunismului, in Penitenciarul Aiud

Inaugurarea unei camere memoriale la Penitenciarul Aiud

In ziua de sambata, 20 martie 2010, incepand cu ora 08.30, in incinta bisericii cu hramul „Sfintii Apostoli Petru si Pavel” din Penitenciarul Aiud va avea loc o slujba arhiereasca oficiata de inaltpreasfintitul Arhiepiscop Andrei, alaturi de un sobor de preoti coordonat de preotul capelan al unitatii, Tarcau Liviu.


Liturghia va fi urmata de o slujba de binecuvantare ocazionata de inaugurarea camerei memoriale dedicata victimelor regimului comunist care s-au savarsit in Penitenciarul Aiud in perioada 1948 – 1964.

La eveniment sunt invitati reprezentanti ai asociatiilor fostilor detinuti politici, oficialitati locale, colaboratori, precum si personalul unitatii in activitate sau in rezerva – informeaza Arhiepiscopia Ortodoxa Romana Alba Iulia, citand Radio Reintregirea.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.