Intalnire intre Arhiepiscopul Hrisostomos al Ciprului si doi comisari europeni, la Bruxelles

Intalnire intre Arhiepiscopul Hrisostomos al Ciprului si doi comisari europeni

In data de 28 iunie 2011, la Bruxelles, Arhiepiscopul Hrisostomos al II-lea al Bisericii Ortodoxe a Ciprului s-a intalnit cu comisarul european pentru educatie, dna Vassiliou, si cu comisarul european pentru extindere, Stefan Fule.
Au fost purtate discutii despre barierele impuse libertatii religioase in partea ocupata a Ciprului, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Arhiepiscopul Hrisostomos a multumit, cu aceasta ocazie, Comisiei Europene, pentru sprijinul financiar in valoare de 2 milioane de euro, acordat pentru restaurarea patrimoniului religios din partea ocupata a Ciprului.

El a mai solicitat Comisiei sa intervina pe langa autoritatile turcesti din partea ocupata, pentru garantarea libertatii religioase si pentru a ajuta la restaurarea patrimoniului religios, mai informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.