publicat în: Arhivă

Parohia Toma Cozma din Iaşi (2) – Cursul gratuit de învăţare a Colindelor şi Cântărilor liturgice ortodoxe – ediţia a VII-a

Continuă înscrierile pentru Cursul gratuit de învăţare a Colindelor şi Cântărilor liturgice ortodoxe – ediţia a VII-a, pe care Parohia Toma Cozma din Iaşi îl organizează din nou

Şi în acest an, conform tradiţiei consacrate, adresăm tuturor copiilor, elevilor, studenţilor şi tinerilor interesaţi invitaţia de a se înscrie la CURSUL GRATUIT DE ÎNVĂŢARE A COLINDELOR şi CÂNTĂRILOR LITURGICE ORTODOXE – ediţia a VII-a, pe care Parohia Toma Cozma din Iaşi îl organizează din nou, în vederea constituirii unui grup coral care va concerta în prima zi de Crăciun. De asemenea, acesta va intona duminica dimineaţa cântările din timpul slujbei Utreniei sau din cadrul Sfintei Liturghii atunci când membrii Corului Parohial sunt plecaţi în turnee.

Persoană de contact: Vasilica Onofrei, Consilier Relaţii PubliceTel: 0741 706 602E-mail: redactor_sef@yahoo.com

Cursul va fi susţinut de Doamna Profesor Otilia Marcela Pop, violonistă în cadrul Orchestrei Operei Naţionale Iaşi şi membră a Corului Bisericii Toma Cozma din Iaşi la partida de sopran. Toţi participanţii care vor dovedi consecvenţă şi seriozitate, la Concertul final vor primi diplome şi numeroase premii surpriză.
Înscrierile vor continua până pe data de 7 decembrie a.c. Pentru detalii şi înscrieri, tel.: 0741 706 602, e-mail: redactor_sef@yahoo.com.

O altă frumoasă realizarea pe care ne-a prilejuit-o ziua de 25 noiembrie o constituie împlinirea a 6 ani de la apariţia primului număr al Revistei Parohiale Credinţa şi fapta. În prezent, parohia Toma Cozma susţine o bogată activitate spirituală şi cultural-filantropică, reflectată consecvent în revista parohială, al cărei tânăr comitet de redacţie reuşeşte o constantă diversificare a conţinutului antrenând întru aceasta cât mai mulţi tineri entuziaşti.

În acest scop, publicaţia noastră este deschisă pentru colaborări ziditoare şi pentru propuneri novatoare.

Toţi cei interesaţi de colaborare şi implicare în activităţile pe care le desfăşurăm, pot obţine informaţii suplimentare la tel.: 0741 706 602, e-mail: redactor_sef@yahoo.com.