ABSURDUL “NORMALITATII” DE AZI: Conform legilor care recunosc “casatoria” gay, orice ins se poate casatori cu propriul sau… cal

ABSURDUL "NORMALITATII" DE AZI: Conform legilor care recunosc "casatoria" gay, orice ins se poate casatori cu propriul sau… cal

Fostul congresman republican , JD Hayworth (R-Arizona), a declarat duminica 14 martie 2010, ca “extinderea legilor de stat care permit casatoria gay, ar putea duce la situatia in care oamenii sa aiba dreptul sa se casatoreasca si cu… caii lor”.


in timpul unui interviu acordat postului de radio din Orlando, Florida, Hayworth a explicat: "Vedeti dumneavoastra, cand Curtea Suprema de Justitie din Massachusetts a inceput aceasta mutare privind casatoria intre persoane de acelasi sex, de fapt s-a redefinit casatoria ca fiind pur si simplu o ‘institutie a intimitatii".

"Acum, cat de periculos este acest lucru?" se intreaba Hayworth.

"Vreau sa spun, si nu sunt deloc absurd(…), ca asta va permite – in cazul in care aveti un sentiment de afectiune pentru calul dumneavostra – sa va puteti casatori cu el."

Ba chiar, fostul congresman republican a insistat asupra acestui lucru, precizand ca singura cale de a mai putea preveni cazurile in care barbatii sa se casatoreasca cu caii lor ar fi in prezent doar aceea de a crea un amendament federal la adresa casatoriei. Hayworth a puctat faptul ca el personal sustine o astfel de modificare.

in ultimul timp, legile care permit casatoria gay au tendinta de a fi preluate dintr-un stat in altul al SUA.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.