Friday 4 february 2011

Obama a declarat ca cei 2 ani de cand este presedinte i-au intarit propria credinta

Obama presedintele USA

Presedintele Barack Obama a declarat joi, 3 februarie 2011, ca cei doi ani pe care si i-a petrecut in calitate de sef al Statelor Unite, i-au intarit credinta. Declaratia a fost facuta in timpul unui discurs ocazionat de un "mic dejun de rugaciune", la reuniunea anuala a alesilor, in Washington.

"La fel ca si in cazul majoritatii, raportul meu cu credinta a prezentat suisuri si coborasuri. Nu intotdeauna vorbim despre o linie dreapta. ii multumesc lui Dumnezeu pentru bucuria de a fi parinte si pentru bunavointa de care da dovada Michelle" – sotia sa – a spus Obama.

©traducere si redactare pentru Lacasuri Ortodoxe: Andreea Zahariea


"intotdeauna, dupa esecuri si dezamagiri, m-am intrebat oare ce-mi pregateste Dumnezeu si imi reamintesc astfel ca planurile lui Dumnezeu nu corespund intotdeauna cu dorintele noastre pe termen scurt", a mai continuat presedintele.

"?i, permiteti-mi sa va spun ca acesti ultimi doi ani, (de cand acesta se afla la putere), mi-au intarit credinta. Presedintia are acest efect curios de a face pe cineva sa simta nevoia sa se roage", a declarat Obama, provocand zambete in cadrul asistentei.

in timpul discursului sau, Obama a mai subliniat, de asemenea, ca "in aceasta viata politica, in care dezbaterile sunt atat de polarizate, iar schimbarile din mass-media ne fac pe atat de multi dintre noi sa ne hranim doar cu idei care ne intaresc prejudecatile, este nevoie sa ne intoarcem inapoi, inspre Scriptura, pentru a ne reaminti ca nimeni nu detine toate raspunsurile".

articol publicat in paginile scrise MONITOR Lacasuri Ortodoxe® nr. 54/2011

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.