(VIDEO) Lumina Sfanta a INVIERII de la Ierusalim , Sfintele Pasti ale anului 2010 dupa Hristos, s-a aprins in mod minunat in urma cu cateva momente – IATA, STAU LA USA SI BAT!


"Iata, El vine cu norii si orice ochi Il va vedea si-L vor vedea si cei ce L-au impuns si se vor jeli, din pricina Lui, toate semintiile pamantului. Asa. Amin.

Eu sunt Alfa si Omega, zice Domnul Dumnezeu, Cel ce este, Cel ce era si Cel ce vine, Atottiitorul.

Iata, stau la usa si bat; de va auzi cineva glasul Meu si va deschide usa, voi intra la el si voi cina cu el si el cu Mine.

Celui ce biruieste ii voi da sa sada cu Mine pe scaunul Meu, precum si Eu am biruit si am sezut cu Tatal Meu pe scaunul Lui." (Apocalipsa)

IATA, STAU LA USA SI BAT!… si asa stie sa intre Lumina!

Cine are urechi de auzit, sa auda!

imaginile sunt din ziua de astazi, 3 aprilie 2010, in jurul orelor 14:00

IMPORTANT! in aceasta seara, in cazul in care conditiile tehnice ne vor permite, vom transmite in direct pe pagina noastra home (Acasa pe Lacasuri Ortodoxe ) slujba Invierii si slujba Sfintei Liturghii, incepand cu orele 23:00, de aceasta data… pana undeva in zori.

Lacasuri Ortodoxe,
fiindu-va alaturi in toata aceasta experienta deosebita pe calea Postului, va ureaza ca Sfintele sarbatori sa va insemneze cu bucuria Invierii Mantuitorului nostru Iisus Hristos casele, familiile si sufletele Dumneavoastra! La multi ani!
Mergeti cu totii in aceasta seara, si umpleti Bisericile, si cu iubirea voastra fata de Hristos!

Dincolo de Postul Paresimilor, impreuna in 2010!
HRISTOS A INVIAT!

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.