Olimpiada de Religie, pe Bucuresti – sambata 20 martie 2010

Olimpiada de Religie, pe Bucuresti – sambata 20 martie 2010

Peste 300 de elevi din ?colile bucurestene vor participa sambata, 20 martie 2010, la Olimpiada de Religie, faza pe municipiu. Competitia ce va avea loc la Liceul „Dimitrie Bolintineanul” din sectorul 5 este organizata de Catedra de Religie a Inspectoratului ?colar Bucuresti.


Mai multe detalii a oferit pentru Radio TRINITAS, citat de Centrul de Presa al Patriarhiei Romane, parintele Gheorghe Dogaru, inspector de Religie in cadrul Inspectoratului ?colar Bucuresti:

„Sunt asteptati sa-si demonstreze si sa se intreaca in cel mai frumos spirit de competitie in aceasta zi, pentru ca dintre ei un singur reprezentant pe un an de studiu sa participe la faza superioara, pe tara, si aici vor reprezenta cu cinste, si cu acea mandrie specifica fiecarui candidat, municipiul Bucuresti”.

©redactare Teo_CHristian

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.