(AUDIO) Un nou interviu cu pr. Arsenie Papacioc, duhovnicul de la Manastirea Sfanta Maria-Techirghiol

"V-a intrat in cap criza!" … "Rugati-va in stare de veselie interioara!"

"La 96 ani duhovnicul de la Manastirea Sfanta Maria-Techirghiol se declara a fi vesel si chiar recomanda ca atunci cand ne rugam sa simtim o oarecare bucurie cand ii vorbim lui Dumnezeu."


"De 34 de ani se gaseste tot aici, e tot ocupat…vrea sa scrie si sa citeasca, iar oamenii il tot cauta. Pentru toata intelepciunea strinsa intr-o viata in care a cunoscut si inchisoarea sau lagarul de munca fortata, dar mai ales pentru felul in care isi marturiseste, ca un adevarat traitor in anul 2010, credinta."

Laura Isabela AivanceseiRadio Romania Actualitati – a avut bucuria, in urma cu cateva zile, sa ii poata pune intrebari cu microfonul deschis, invitandu-ne sa il ascultam pe parintele Arsenie Papacioc:

Un interviu, desemenea nou, cu pr. Iustin Parvu, gasiti dand click aici .

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.