Conferinta de presa: inginer Lucia Theodorescu si Florian Bichir despre atacurile la adresa BOR

Va facem cunoscut ca in ziua de 9 septembrie 2009, orele 13.00, la Hotel Royal din Bucuresti, bdul. Mircea Voda, nr. 28, sector 3, va avea loc o conferinta de presa organizata de doamna inginer Lucia Theodorescu, domnul Florian Bichir, editor coordonator la ziarul „Libertatea” si Oficiul pentru Comunicare Internationala si Drepturile Omului, cu tema „Atacurile la adresa Bisericii Ortodoxe Romane”, cu referire directa la Arhiepiscopia Tomisului si inaltpreasfintitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.


Se vor lansa si se vor proiecta filmele: „Demistificarea mistificarii”, „Povestea unui vis implinit” si „in lumina adevarului”, care vor fi si distribuite participantilor impreuna cu alte materiale.

Organizatorii vor raspunde tuturor intrebarilor legate de subiectele filmelor.

Lucia Theodorescu
Florian Bichir
Oficiul pentru Comunicare Internationala si Drepturile Omului

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.