Cel de-al 15-lea Consiliu Popular Rus, intrunit in Catedrala Hristos Mantuitorul din Moscova, prezidat de Patriarh

15 Consiliul Popular Rus 2011Lacasuri Ortodoxe: din Moscova
Cel de-al 15-lea Consiliu Popular Rus, intrunit in Catedrala Hristos Mantuitorul din Moscova, prezidat de Patriarh

Consiliul Mondial al Poporului Rus se intalneste astazi, 25 mai 2011, la Moscova, pentru a discuta despre valorile de baza ale natiunii, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Participantii la forum, care este in mod traditional prezidat de catre Patriarhul Kirill, discuta la aceasta ora despre valorile de baza ale Rusiei contemporane, perspective ale civilizatiei rasaritene ortodoxe slave, proiecte sociale si problemele legate de memoria istorica a poporului, dupa cum au declarat organizatorii reuniunii pentru Interfax.

Acest forum este impartit in doua sectiuni: o sesiune plenara care va avea loc in prima zi, si sapte discutii la masa rotunda, care vor avea loc in locatii diferite, in 26 si 27 mai 2011, de asemenea, in Moscova.

Consiliul Popular Rus este o organizatie internationala publica, infiintata in 1993. Organizatia este condusa de Patriarhul Kirill al Moscovei si al intregii Rusii. Consiliul a primit statutul special de consultanta al ONU, in 2005, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.