O serie de transmisiuni LIVE din… Manastirea Halmyris (29…, 30, 31)

In cadrul actiunii demarate de Asociatia Lacasuri Ortodoxe, "Sa construim impreuna" – acum Manastirea Ortodoxa Halmyris – Agentia de Stiri si parintele staret Iov vor incerca, in semn de multumire pentru toti cei ce incearca din rasputeri sa ne fie alaturi in realizarea acestui obiectiv, sa transmita LIVE Video HD, dupa cum conditiile meteo si nivelul semnalului de net ne vor permite, mai multe slujbe oficiate in cadrul acestei Sfinte Manastiri, unde se gasesc moastele intregi ale celor mai vechi sfinti descoperiti la noi in tara, doctori fara de arginti: Epictet preotul si Astion diaconul.

©Redactare pentru Lacasuri Ortodoxe: ALex_Daniel Rotariu


Prin urmare, incepand din dupa-amiaza zilei de maine, vineri, 29 octombrie 2010, si pana in dupa-amiza zilei de duminica, 31 octombrie 2010, o echipa tehnica Lacasuri Ortodoxe va incerca sa transmita din aceasta Manastire, mai multe momente inedite (atat slujbe cat si alte imagini, din zona si/sau din viata de manastire).

Inca o data multumim tuturor celor ce ne sunt aproape in constructia acestei Sfinte Manastiri si, nu uitati: suntem cu totii… din ce in ce mai aproape! (29, 30, 31 octombrie 2010 – nu cunoastem orele!).

Transmisiunile vor fi insotite si de elemente surpriza, unul dintre acestea fiind noul Display streaming LIVE HD Lacasuri Ortodoxe, la care echipa noastra tehnica a lucrat o perioada indelungata de timp…

articol publicat in paginile scrise MONITOR Lacasuri Ortodoxe® nr. 41/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.