Multumiri aduse grupului administrat de Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe

"Va multumesc pentru implicarea voastra in cazul fetitei bolnave din Brasov. Parintele Horia mi-a telefonat pentru a-mi exprima gandurile sale de recunostinta, adresate tuturor celor ce au dat o mana de ajutor. Simpla transmitere mai departe a mesajului a facut ca acest caz sa se bucure de mediatizarea necesara, inclusiv la postul TV unde parintii doreau mult sa ajunga."

Va asigur de pretuirea mea si de neincetata rugaciune pentru binele, prosperitatea si sanatatea Dvs.!

Pr. Prof. Dr. David PESTROIU

Prof. of Missiology Faculty of Orthodox Theology „Patriarch Justinian" University of Bucharest


Va reamintim ca apelul facut de Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe pe grupul propriu – astazi cel mai mare grup ortodox existent in lume (13.050 membri), in data de 12 Oct. 2010 / 3:50 pm, suna astfel:

Doamne ajuta!
Am primit in seara aceasta un telefon de la un prieten drag – preot la Biserica din cartierul Kreiter din Brasov, care mi-a comunicat cazul disperat al parintilor unei fetite de 10 ani, Maria, suferinda de inima si care a facut deja un transplant de rinichi de la tatal ei, care s-a dovedit, din pacate, ineficient. Fetita face in continuare dializa si are nevoie urgenta de un alt transplant. Au auzit de o campanie dusa de Dan Diaconescu (OTV) pentru sprijinul unor astfel de cazuri umanitare si ne roaga sa intermediem o legatura. Daca puteti ajuta cu ceva (inclusiv prin retransmiterea acestui mesaj), va rog sa o faceti.
Cazul este monitorizat de Parintele Paroh si Duhovnic Horia Ranga.

Cu bine,
pr. David Pestroiu

articol publicat in paginile scrise MONITOR Lacasuri Ortodoxe® nr. 44/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.