Biserica Evanghelica din Coasta de Fildes si-a inceput misiunea de reconciliere

Biserica Evanghelica din Coasta de FildesBiserica Evanghelica din Coasta de Fildes si-a inceput misiunea de reconciliere in sanul poporului

in Coasta de Fildes, evanghelicii doresc sa joace un rol activ in reconcilierea in sanul ivorieniior (locuitorii acestor tinuturi).
in data de 24 iunie 2011, Comisia executiva a Bisericii Evanghelice din Coasta de Fildes a participat la o intalnire cu Presedintele Curtii Supreme de Justitie, la sediul sau din Cocody, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Ea si-a exprimat, cu aceasta ocazie, dorinta de a “participa la vindecarea inimilor”, dupa criza care a urmat alegerilor prezidentiale:

“in Biblie, datoria reconcilierii era incredintata Bisericii.

Am stat alaturi de presedintele Curtii Supreme, Me Mamadou Kone, pentru a vedea in ce masura, si pe ce cai, ar putea Biserica sa se angajeaze in sprijinirea programului presedintelui Ouattara, pentru pace si fericire”, a declarat unul dintre membrii acestei Comisii, astazi 30 iunie 2011, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.