Biroul de Presa al Patriarhiei Sarbe il felicita oficial pe Novak Djokovic, pentru victoria in Turneul de Tenis – Wimbledon 2011

Biserica ortodoxa Sarba il felcita pe tenismanul Novak Wimbledon Djokovic 2011Biroul de Presa al Patriarhiei Sarbe il felicita oficial pe tenisman-ul Novak Djokovic

Biroul de presa al Bisericii Ortodoxe Sarbe l-a felicitat astazi, 4 iulie 2011, pe Novak Djokovic pentru victoria in Turneul de Tenis – Wimbledon 2011.
Totodata, Patriarhia l-a mai felicitat si pentru primul loc pe lista ATP, inscriindu-se astfel in randul celor mai buni jucatori de tenis din lume.

Biserica Ortodoxa Sarba i-a mai urat tenisman-ului, cu aceeasi ocazie, sa isi continue munca grea, in incercarea de a face tot ce-i sta in putinta pentru binele Bisericii Mama si al Patriei.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.